De mooie Toescane Machtige Dolomiten Capri Arena Verona Portofino Lekker eten Carnevale

Natuurreservaten en parken

Italië is vele natuurparken en reservaten rijk. Niet alleen op het land: er zijn ook beschermde zeegebieden en vochtige zones. U kunt in deze gebieden urenlang wandelen zonder iemand tegen te komen. Genieten van de ongerepte natuur.
De Flora en Fauna in Italië is zeer divers omdat het land van Noord naar Zuid niet alleen een temperatuursverschil heeft maar ook hoogteverschil. In het Noorden treft men bijv. de steenbok, vale gier en marmot. In het midden des lands de beer, wolf en lynx. Daarnaast zijn er vele vogelsoorten zoals bijv. de bijeneter en flamingo. Ook vele reptielen: slangen, hagedissen en gekko's in soorten en maten.De bloemen bloeien volop in het wild. Vanaf de eerste winterzon vindt men de primula en bosviool die hele rivierbeddingen opkleuren. Onder water ziet men, zonder ervoor te hoeven duiken, de mooiste zee-anemonen. In de rivieren mooie wilde forellen met hun roodgestipte huid en gekleurde visjes. Rond de eilanden is het een waar duikparadijs. 

Op de website van Parks.it vindt u alle parken, reservaten en beschermde natuurgebieden in Italië. De website is in verschillende talen uitgevoerd en u kunt zoeken op de interactieve kaart!

Abruzzen en De Marken: Centraal gelegen in Italië

De Marken en Abruzzen zijn één van de mooiste regio's in het midden van Italië terwijl ze nog niet zo bekend zijn. Hier ontdekt u ruime stranden, adembenemende panorama's met wijngaarden en olijfbossen tussen de heuvels, kunststeden en middeleeuwse dorpjes. Niet te vergeten de nabijheid van het hoge gebergte van Gran Sasso of Campo Imperatore.
U vindt hier gastvrijheid en een ruim aanbod appartementen, residences, bed and breakfast of een countryhouse. Zowel aan zee als landelijk gelegen of in een oude binnenstad.
U kunt bij ons terecht in de volgende talen: Duits, Engels en Italiaans.
http://www.casa-feria.de/italien/abruzzen/
http://www.casa-feria.de/italien/marken/
 
Klik om meer info over adverteren.

www.toscanetips.nl

PINKA

Safiorida