De mooie Toescane Machtige Dolomiten Capri Arena Verona Portofino Lekker eten Carnevale

Italie2Go - Travvies Award 2013

Wederom is Italie2go.nl genomineerd voor een Travvies Award, in de categorie 'bestemmings specifiek'.
Stem nu en maak Italie2Go tot winnaar!!
 

Net als de afgelopen jaren organiseert StedenTripper.com ook in 2013 weer de Travvies Reiswebsite Awards, publieksprijs voor Nederlandstalige reiswebsites. Vorig jaar werden er bijna 25.000 stemmen uitgebracht, waarmee de Travvies tot de grootste publieke reiswebsiteawards van de Benelux behoort.

Bij de Travvies worden uitgebreide, fraai vormgegeven, of anderzijds unieke, Nederlandstalige reiswebsites in het zonnetje gezet. Hierbij is de naam of het bedrijf achter de website niet belangrijk, het gaat om de inhoud ervan. De Travvies geven credits aan journalisten, bloggers, ondernemers en hobbyisten die hun passie voor reizen, schrijven, fotograferen of een specifieke streek of regio via een website overbrengen aan het publiek. De websites zijn onderverdeeld in elf categorieën met in totaal 130 genomineerde websites.

Publieksprijs met vakjury

Jij bepaalt, door te stemmen, welke websites er per categorie bij de eerste drie eindigen.
Een vakjury, bestaande uit mensen met zeer veel ervaring binnen de reisbranche, bepaalt vervolgens de uiteindelijke volgorde van deze top drie, door de finalisten te beoordelen op inhoud, ontwerp en/ of gebruiksvriendelijkheid. Zo wint niet automatisch de website ‘met de meeste vriendjes’, maar blijft het toch een échte publieksprijs.

 

En nu? Stemmen!

Van 28 mei tot en met 7 juni kun je HIER je stem uitbrengen . Natuurlijk het liefst op Itaie2go! Vervolgens buigt de vakjury zich over de websites met de meeste stemmen, waarna op 18 juni de einduitslag bekend wordt gemaakt.
Je kunt slechts één keer stemmen, maar vraag gerust al je vrienden om ook te stemmen op jouw favoriete website!

 
Klik om meer info over adverteren.

www.toscanetips.nl

PINKA

Safiorida