Uw advertentie
op italie2go?
Klik hier en
laat het ons weten!

Het hele jaar
Sardinië vakantiehuizen

Over Italie2go

Italie2go - Boek uw vakantie-accommodatie rechtstreeks bij de eigenaar.
Italie2go is een internetportaal met vakantie accommodaties in Italie, welke u rechtstreeks bij de eigenaar boekt. Daarnaast geven we toeristische informatie.
Het aanbod op Italie2go varieert. Op ons portaal staan accommodaties zoals: standplaats op een camping, huur-tent of mobilhome, hotel, agriturismo (agrotoerisme), appartement, vakantiewoning, bungalow, chalet, kamperen bij de boer, villa of camperplaats. Ook privé-appartementen worden aangeboden via dit portaal.
Daarnaast plaatsen de aanbieders regelmatig een interessante aanbieding of last-minute op ons portaal. Doe hiermee uw voordeel en boek met korting!

Het voordeel van Italie2go voor u als Nederlandstalige: u treft hier accommodaties die vaak nog niet op de Nederlandstalige sites staan. De plekjes waar de Italianen zelf heen zouden gaan en meestal alleen in het Italiaans op de Italiaanse portalen te vinden zijn.
Wij, van Italie2go, hebben voor u onze kennis en krachten gebundeld. De kennis van het land gebruiken we hier door middel van verschillende informatieve artikelen over Italië op deze website en ook op onze blog. Geplaatste advertenties door eigenaren worden door ons vertaald naar het Nederlands.

Zit er iets voor u bij?
Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar. Er worden dus geen extra commissiekosten naar u doorberekend. Er wordt immers niet via ons geboekt. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar zonder tussenkomst van Italie2go. Wij nemen dan ook geen enkele verantwoordelijkheid op ons betreft eventuele geschillen. Bij ieder advertentie kunt u rechtstreeks doorklikken naar de website of e-mailadres van de eigenaar. Hier wordt ook aangegeven in welke talen u met hen kunt communiceren.
Een leuk onderkomen gevonden maar de eigenaar spreekt alleen Italiaans? Geen nood. Wij willen best bijspringen als het gaat om vertalingen binnen deze site.

De term 'Agriturismo'
U heeft het vast al ergens gelezen want in Italië zijn er heel veel Agriturismi. Maar waar hebben we het dan over?
Het zijn oude boerderijen of landhuizen met een eigen stuk grond voor, veelal biologische, landbouw, wijngaarden, oliveti / olijfgaarden of veeteelt. De boerderijen zijn vaak op meesterlijke wijze verbouwd en geschikt gemaakt voor verhuur van appartementen of kamers al dan niet met ontbijt, lunch of diner. Ze liggen op de meest idyllische plaatsjes en hebben een rijke historie. Het eten op de Agriturismi is vaak voortreffelijk. Het komt vaak voor dat er in het weekend of ook door de week een restaurant aan vast zit waar, op reservering, groepen worden ontvangen en eigenbereide vleeswaren, vlees- en groentegerechten en wijnen worden geserveerd. Vaak zonder kaart / menu. Dit zijn dé centra voor slowfood.
Ook als u niet overnacht in een agriturismo is het de moeite waard om eens een diner te reserveren in een Agriturismo in de omgeving in plaats van een restaurant: succes verzekerd!

Heeft u vragen over de inhoud van de site of heeft u hulp nodig? U kun met ons contact opnemen via de volgende gegevens:

Italie2go
Amelterhout 152
9403EK ASSEN

Tel.: +31 (0)592 357447
Telefonisch best bereikbaar op de volgende uren:
Ma-Vrij 8.30-12.45uur en 13.00-15.00uur
Ook in de avonduren van 19.00-22.00uur

Of neem contact op via ons contactformulier.

We staan ingeschreven bij de Kvk: 04062515 te Meppel als onderdeel van Zanfi Solutions