Het hele jaar
SardiniŽ vakantiehuizen

Uw advertentie
op italie2go?
Klik hier en
laat het ons weten!

De Grappa van Ragona†

Wie van de Grappa van Meester Distilleerder Ragona (Meester in Distillerie)† heeft geproefd, is verkocht. En zo ook wij. De Grappa wordt op ambachtelijke wijze en met passie en vakmanschap gemaakt, door de meester distilleerder zelf. Sinds jaren gepassioneerd en een absolute kenner op dit gebied. Waar de andere distilleerderijen over gingen op geindustrialiseerde methodes heeft Ragona het vakmanschap behouden, als enige op SiciliŽ!! {end} Uiteraard is hij daar trots op, en dat mag, met zo'n product.

Grappa Barrique, Classe 62
Onze persoonlijke favoriet, deze grappa heeft een jaar gerijpt in hout. "Als je het glas leeg hebt moet je eens in het glas ruiken", zo zegt Meester Distilleerder Ragona. "Wat je dŠn ruikt, is de geur van SiciliŽ". Zijn ogen glinsteren. Wij begrijpen meteen waarom. Een voortreffelijke karakteristieke drank.†

De nauwgezette zorg waarmee de druiven werden gekozen,†de unieke technologie, de constante controle van de temperatuur en druk tijdens de productiefase, maakt dit tot een unieke grappa met ronde smaak. Men proeft meteen de smaak van hout, waarin de grappa een jaar heeft gerijpt en het een onbeschrijfelijk karakter geeft.

Grappa Bianca classe 62
Een heerlijke traditionele jonge grappa. Het heeft een niet brandende fijne smaak, welke past bij vele gerechten.

Lemon Grappa classe 62†
De Lemon Grappa is de enige ter wereld,† in zijn soort, welke het best ijskoud gedronken wordt. Met zorg gekozen druiven (Nero d'Avola) en passie met een vleugje citroen.† Een heerlijke grappa om op een zwoele zomeravond te drinken. De eerste impact is dat van citroen.

Vlieg je op Trapani, zorg dan dat je dit geproefd hebt.

Classe 62 van Cantina Ragona, Liquori di Sicilia
www.liquoridisicilia.it
info@ragonaliquoridisicilia.it